Bota: Mulți au venit în PMP pentru președintele Traian Băsescu! Reviewed by CD on . Elena Udrea taie în carne vie, și-a revocat buna prietenă din Satu Mare, pe Laura Bota! În urma alegerilor prezidenţiale, mai mulţi preşedinţi de organizaţii ju Elena Udrea taie în carne vie, și-a revocat buna prietenă din Satu Mare, pe Laura Bota! În urma alegerilor prezidenţiale, mai mulţi preşedinţi de organizaţii ju Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bota: Mulți au venit în PMP pentru președintele Traian Băsescu!

Bota: Mulți au venit în PMP pentru președintele Traian Băsescu!

Bota: Mulți au venit în PMP pentru președintele Traian Băsescu!

Elena Udrea taie în carne vie, și-a revocat buna prietenă din Satu Mare, pe Laura Bota! În urma alegerilor prezidenţiale, mai mulţi preşedinţi de organizaţii judeţene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) din ţară au fost demişi din funcţie. Printre organizaţiile pe care le-a decapitat lidera partidului de la centru Elena Udrea se numără şi Satu Mare. Laura Bota președinta acestui partid, susţine că a făcut tot ce a putut pentru pornirea unui partid de la zero. Bota a spus că în schimbul mulţumirilor, i s-a adus la cunoştinţă că este schimbată din funcţie. Laura Bota a spus pentru Transilvania-tv.ro, că de când a fost revocată, n-a mai dialogat cu Elena Udrea. ”Nu am mai vorbit cu ea, nu m-a sunat și nici nu am sunat-o. Ultima dată ne-am întâlnit la o ședință în Snagov într-o zi de vineri, între cele două tururi de scrutin, iar luni la ora 17 înainte să am eu colegiul director, am primit un mail în care am fost anunțată că am fost revocată din funcție, eu și alte organizații. Toți colegii mei au ripostat pentru că nu era argumentată această revocare din funcție; ziua următoare au făcut un referat, prin care au spus că dacă nu se revine la starea inițială a organizației, toată lumea se autouspendă. Au primit un mail la câteva zile în care au spus că din cauza rezultatelor. Nu este corect pentru că nu reflectă realitatea. Organizația din Satu Mare are un procent de 7,14 ceea ce este peste organizația națională și peste candidatul PMP. Toți membrii s-au autosuspendat din partid în semn de protest și nimeni nu vrea să meargă mi departe, decât cu mine” a comentat vizibil deranjată Laura Bota.
Acum, Organizația PMP din Satu Mare nu mai funcționează și sediul este închis a a dăugat Laura Bota. ”Nu mai funcționăm în Organizația PMP din Satu Mare am închis sediul pentru că tot a fost renovat de mine, și toată investiția am suportat-o eu”.
Întrebată dacă se gândește să revină în PD-L, partid în care a activat mui mulți ani, Bota susține că deocamdată nu ia nicio decizie. Mai mult, președintele în exercițiu Traian Băsescu, este așteptat în PMP, spune Bota, ca și pâinea caldă. ”Sunt curtată acum de toate formațiunile politice din Satu Mare și de pe Dreapta și de pe Stânga; nu vreau să iau nicio decizie, nici eu și nici colegii mei, în acest moment. Vom vedea ce se întâmplă în mometul în care vine președintele Traian Băsescu în partid. Nu vreau să iau o decizie pripită la nervi. Colegii mă vor urma, și nu la sugestia mea au făcut ei acel referat, din solidaritate. În partid nu toată lumea a venit pentru Elena Udrea, au venit și pentru mine, fiecare a venit pentru cineva, majoritatea sunt în politică și înPMP pentru președintele Traian Băsescu” a precizat ea.
În opinia ei, dacă președintele Traian Băsescu nu va intra în PMP, vor pleca și mai mulți din acest partid ”altfel”. ”A plecat și secorul 5 – Organizația cu președinte cu tot. Dacă nu vine președintele în partid și nu va prelua conducerea, vor pleca mai mulți, toată lumea îl așteaptă. Vom vedea ce se întâmplă la Congresul PMP din 21 martie. Teoretic, nici eu nu trebuia să fiu exclusă pentru că am fost președinte ales, deci mă puteau revoca din funcție, doar cei care m-au ales. Eu am luptat enorm pentru ea chiar și când am fost în PD-L. Multe din organizațiile revocate au fot repuse în funcție, dare eu nu” a conchis Bota.

Andreea POCOL

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus