Bogracs-ul echipei Confort, apreciat de juriul concursului de gătit la Zilele Partium
Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale ediției de anul acesta a Zilelor Culturale Maghiare Partium a fost, fără îndoială, tradiționalul concurs de gătit bogracs, ce s-a desfășurat sâmbătă în Grădina Romei din Satu Mare.
La concurs s-au înscris o duzină de echipe, fiecare preparând gulașuri, tocănițe sau ciorbe după rețetele proprii secrete, iar porțiile pregătite de echipa Confort Ristorante au atras în mod deosebit atenția juriului condus de Masterchef-ul maghiar Varga Pierre.
Sătmărenii nu trebuie însă să aștepte următoarea ediție a Zilelor Partium pentru a gusta din aceste preparate delicioase ale bucătăriei maghiare, fiindcă acestea sunt gătite zilnic, la ceaun, la Restaurantul Confort de pe strada Petofi Sandor nr.38, alături de preparate la fel de delicioase din bucătăria românească sau cea italiană.