Tabără de instruire a voluntarilor la Luna Șes Reviewed by CD on . Pompierii militari sătmăreni au fost joi alături de voluntarii Crucii Roșii, pentru a organiza un atelier de prim ajutor în comun, în cadrul activităților organ Pompierii militari sătmăreni au fost joi alături de voluntarii Crucii Roșii, pentru a organiza un atelier de prim ajutor în comun, în cadrul activităților organ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Tabără de instruire a voluntarilor la Luna Șes

Tabără de instruire a voluntarilor la Luna Șes

Tabără de instruire a voluntarilor la Luna Șes

Pompierii militari sătmăreni au fost joi alături de voluntarii Crucii Roșii, pentru a organiza un atelier de prim ajutor în comun, în cadrul activităților organizate în tabăra de instruire a voluntarilor organizată în această săptămână la Luna Șes.

Deosebit de curioși, interesați și foarte pasionați de acest domeniu, cei care se pregătesc să devină ”salvatori” au asistat la demonstrații practice de acordare de prim ajutor, au primit explicații privind tehnicile de prim ajutor și au aplicat ei înșiși ceea ce au învățat.
Activitățile taberei mai cuprind și ateliere de îndemânare și abilitate în activități de căutare victime în teren și intervenție în caz de dezastre.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus