Bani pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Satu Mare Reviewed by CD on . Consilierii județeni au aprobat astăzi proiectul de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei de 1.746.318,64 lei. Suma provine Consilierii județeni au aprobat astăzi proiectul de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei de 1.746.318,64 lei. Suma provine Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bani pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Satu Mare

Bani pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Satu Mare

Bani pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Satu Mare

Consilierii județeni au aprobat astăzi proiectul de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei de 1.746.318,64 lei. Suma provine din cota de 6% din impozitul pe venit, încasat suplimentar, fond aflat la dispoziția Consiliului Județean, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2021.
Cei 1.746.318,64 lei au fost distribuiți în mod egal comunelor, orașelor și municipiilor din județ, în suma de câte 22.000 lei, excepție făcând comuna Pomi care a primit 338.318 lei pentru că în această localitate se va realiza drumul de legătură cu podul peste râul Someș dintre Pomi și Seini. Unitățile administrativ-teritoriale vor folosi banii primiți astăzi pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care nu le pot finanța din venituri proprii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus