Autoritățile au analizat situația din județul Satu Mare Reviewed by CD on . În cadrul ședinței săptămânale cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne a fost evaluată situația epidemiologică la nivelul județului Satu Mare. Num În cadrul ședinței săptămânale cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne a fost evaluată situația epidemiologică la nivelul județului Satu Mare. Num Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoritățile au analizat situația din județul Satu Mare

Autoritățile au analizat situația din județul Satu Mare

Autoritățile au analizat situația din județul Satu Mare

În cadrul ședinței săptămânale cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne a fost evaluată situația epidemiologică la nivelul județului Satu Mare. Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este în trend ascendent, fiind confirmate în medie 100 de îmbolnăviri pe zi, astfel că numărul localităților unde rata incidenței a depășit 3 la mia de locuitori a ajuns la 18.

De astăzi au intrat în vigoare noile măsuri impuse de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență care prevăd, printre altele purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise, interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23,00—5,00, închiderea magazinelor la ora 21,00 și trecerea tuturor unităților școlare în sistem online pe o perioadă de 30 de zile.

Prefectul Radu Bud se adresează tuturor sătmărenilor cu rugămintea de a respecta noile măsuri și a solicitat structurilor de control să intensifice acțiunile.

La nivelul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a Spitalului Municipal Carei sunt operaționale în acest moment 32 de paturi ATI și s-a luat măsura de extindere a numărului de paturi de acest tip la spitalele din Negrești Oaș și secția Bixad a Spitalului de Pneumoftiziologie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus