Au reapărut containerele de colectare textile la Satu Mare Reviewed by CD on . Dupa cum unii dintre dvs. ati observat deja, au reaparut containerele de colectare textile in Satu Mare, proiect intreprins de catre Asociatia „Sfantul Tadeu Iu Dupa cum unii dintre dvs. ati observat deja, au reaparut containerele de colectare textile in Satu Mare, proiect intreprins de catre Asociatia „Sfantul Tadeu Iu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au reapărut containerele de colectare textile la Satu Mare

Au reapărut containerele de colectare textile la Satu Mare

Au reapărut containerele de colectare textile la Satu Mare

Dupa cum unii dintre dvs. ati observat deja, au reaparut containerele de colectare textile in Satu Mare, proiect intreprins de catre Asociatia „Sfantul Tadeu Iuda”, sub sloganul: „Dar din dar se face rai”.

Astfel, pe aceia dintre dvs. care inca aveti surplus de imbracaminte si incaltaminte, va informam ca aveti din nou posibilitatea de reutilizare a acestora, fara a mai fi nevoie sa le aruncati la gunoiul menajer si astfel sa poluati natura, contribuind totodata la diversele programe sociale oferite de catre Asociatie, pentru ajutorarea nevoiasilor.
Adresele containerelor de colectare textile in Municipiul Satu Mare sunt urmatoarele:
Piata REX (fostul INTEREX) – in parcare;
Str. Closca, vis-a-vis de biserica;
Parcare societatea DRAXLMAIER;
Cartierul 14 Mai
Zona Unicarm – cartierul Carpati II;
Parcare Carrefour Expres (fostul magazin Billa);
Parcare Auchan
Avem marea rugaminte ca in containerele de colectare textile si incaltaminte sa nu aruncati deseuri si resturi menajere nici electrice si electrocasnice nici molozuri provenite de pe santiere nici plastic / sticla / hartie sau orice alt tip de deseuri reciclabile. In aceste containere se pot depozita exclusiv haine, incaltaminte, alte tipuri de textile si jucarii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus