Aproape 7.500 pachete de țigări au fost descoperite la Moișeni Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Negreşti Oaş, au observat, marți, pe raza localităţii Moișeni, jud. Satu Mare, mai multe persoane care transportau căt Poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Negreşti Oaş, au observat, marți, pe raza localităţii Moișeni, jud. Satu Mare, mai multe persoane care transportau căt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Aproape 7.500 pachete de țigări au fost descoperite la Moișeni

Aproape 7.500 pachete de țigări au fost descoperite la Moișeni

Aproape 7.500 pachete de țigări au fost descoperite la Moișeni

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Negreşti Oaş, au observat, marți, pe raza localităţii Moișeni, jud. Satu Mare, mai multe persoane care transportau către interior colete voluminoase.

Oamenii legii au procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi s-au îndreptat către teritoriul statului vecin.
Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.
În zonă au fost descoperite 15 colete care au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.499 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 67.000 lei.
În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus