Adrian Albu este noul președinte al PNL Satu Mare Reviewed by CD on . Peste 320 delegați au participat vineri la ședința Comitetului de Coordonare Județean al filialei sătmărene a Partidului Național Liberal, găzduită de sala Fila Peste 320 delegați au participat vineri la ședința Comitetului de Coordonare Județean al filialei sătmărene a Partidului Național Liberal, găzduită de sala Fila Rating: 0
Ești aici: Acasă » Politică»Adrian Albu este noul președinte al PNL Satu Mare

Adrian Albu este noul președinte al PNL Satu Mare

Adrian Albu este noul președinte al PNL Satu Mare

Peste 320 delegați au participat vineri la ședința Comitetului de Coordonare Județean al filialei sătmărene a Partidului Național Liberal, găzduită de sala Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare.

La eveniment au fost prezente nume mari din conducerea națională a liberalilor, dintre care îi amintim pe președintele interimar Raluca Turcan, secretarul general Cristian Bușoi, candidatul la președinția PNL, Ludovic Orban, dar și mai mulți președinți ai filialelor județene din Transilvania ale acestei formațiuni politice.
Conform tradiției, invitați de onoare au fost liderii locali ai unor partide cu care PNL se află în relații de colaborare, precum Pataki Csaba și Kereskenyi Gabor din partea UDMR, Adelin Ghiarfaș din partea PNȚCD sau Ioan Leitner din partea Forumului Democrat German.
Pentru președinția Organizației Județene Satu Mare a PNL au candidat tânărul avocat Adrian Cozma și viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu.
După multe ore de dezbateri, alegerile au fost câștigate de mai experimentatul Adrian Albu, însă la un scor foarte strâns, așa cum s-a întâmplat anterior și la alegerile pentru conducerea filialei municipale a partidului, semn că în PNL există în continuare două tabere distincte, cu aproximativ aceeași influență, dar formate nu neapărat pe baza structurilor vechilor PNL și PD-L.
Adrian Albu a obținut 168 de voturi, cu doar 13 voturi mai multe decât contracandidatul său, Adrian Cozma, câștigând astfel dreptul de a conduce filiala județeană a partidului în următorii patru ani.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus