Accident rutier în satul Dindeștiu Mic Reviewed by CD on . Marțu, forțele ISU Satu Mare au fost solicitate, în jurul orei 15:00,să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accide Marțu, forțele ISU Satu Mare au fost solicitate, în jurul orei 15:00,să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accide Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier în satul Dindeștiu Mic

Accident rutier în satul Dindeștiu Mic

Accident rutier în satul Dindeștiu Mic

Marțu, forțele ISU Satu Mare au fost solicitate, în jurul orei 15:00,să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident în satul Dindeștiu Mic.

Din informațiile primite prin apel la numărul 112, în urma impactului între un microbuz și un autovehicul, doua persoane ar fi rămas încarcerate din cei 7 pasageri.
Avand în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție*.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.
Până la sosirea forțelor la locul evenimentului, persoanele încarcerate au reușit să se autoevacueze. Echipajul SMURD a procedat la evaluarea stării de sănătate a pasagerilor, care erau conștienti, cooperanți și care au refuzat transportul la spital.
Pompierii au asigurat masurile specifice de prevenire a producerii unui incendiu.
Planul roșu a fost dezactivat la ora 15:46.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus