Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare Reviewed by CD on . Astăzi, la ora 14:23, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incend Astăzi, la ora 14:23, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incend Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare

Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare

Incendiu la un autoturism în municipiul Satu Mare

Astăzi, la ora 14:23, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un autoturism, în municipiul Satu Mare.
La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor profesioniste, întreg autoturismul era cuprins de flăcări.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă a ars autoturismul în întregime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la instalația electrică .

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus