Maşină furată din Spania, depistată la frontiera Urziceni Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism marca Mercedes ce figurează în bazele de date ca fiind Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism marca Mercedes ce figurează în bazele de date ca fiind Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Maşină furată din Spania, depistată la frontiera Urziceni

Maşină furată din Spania, depistată la frontiera Urziceni

Maşină furată din Spania, depistată la frontiera Urziceni

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism marca Mercedes ce figurează în bazele de date ca fiind furat din Spania.

În dimineața zilei de joi, în jurul orei 5.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Doru G., în vârstă de 45 de ani, din judeţul Galaţi.
Acesta conducea un autoturism marca Mercedes C220 CDI, înmatriculat în Spania. Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează ca fiind furată din Spania, alerta fiind introdusă de autorităţile spaniole din luna ianuarie a acestui an.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Urziceni, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus