Țigări de contrabandă confiscate de polițiști la Botiz, Vama și Carei Reviewed by CD on . Poliţiştii de pe raza judeţului Satu Mare continuă activităţile de identificare a persoanelor care comit infracţiuni de contrabandă cu ţigări. În urma acestor a Poliţiştii de pe raza judeţului Satu Mare continuă activităţile de identificare a persoanelor care comit infracţiuni de contrabandă cu ţigări. În urma acestor a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Țigări de contrabandă confiscate de polițiști la Botiz, Vama și Carei

Țigări de contrabandă confiscate de polițiști la Botiz, Vama și Carei

Țigări de contrabandă confiscate de polițiști la Botiz, Vama și Carei

Poliţiştii de pe raza judeţului Satu Mare continuă activităţile de identificare a persoanelor care comit infracţiuni de contrabandă cu ţigări.

În urma acestor activităţi desfăşurate, pe raza localităţii Botiz poliţiştii au depistat în trafic în cursul zilei de miercuri autoturismul marca Mercedes, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.
În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului au fost găsite 623 pachete de ţigări de provenienţă Duty Free pentru care conducătorul auto nu deţinea acte de provenienţă. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. Iosif A., de 45 de ani din Satu Mare este cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
O femeie din Vama a fost prinsă de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare 200 fire ţigarete şi acestea de provenienţă Duty Free, fără a le putea dovedi provenienţa.
Şi la Carei poliţiştii au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite zece pachete de ţigări care nu aveau aplicate timbre fiscale conform legislaţiei în vigoare şi totodată nu a putut dovedi provenienţa acestora.
Şi în aceste cazuri se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de contrabandă , iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus