Centru spiritual în locul fostului Teatru de Vară Reviewed by CD on . La aproape un deceniu de la demolarea fostului Teatru de Vară și după mai multe tentative de proiecte pentru a construi ceva în locul lui, se pare că, în sfârși La aproape un deceniu de la demolarea fostului Teatru de Vară și după mai multe tentative de proiecte pentru a construi ceva în locul lui, se pare că, în sfârși Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Centru spiritual în locul fostului Teatru de Vară

Centru spiritual în locul fostului Teatru de Vară

Centru spiritual în locul fostului Teatru de Vară

La aproape un deceniu de la demolarea fostului Teatru de Vară și după mai multe tentative de proiecte pentru a construi ceva în locul lui, se pare că, în sfârșit, se va găsi o utilitate terenului de aproape 5.000 mp din inima municipiului Satu Mare.

Proprietara terenului, Episcopia Romano-Catolică, a anunțat că dorește să construiască un centru spiritual constând într-un complex de clădiri cu două etaje în imediata vecinătate a catedralei.
În acest sens a fost depusă la Primăria Satu Mare un studiu de oportunitate pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal, iar sătmărenii sunt invitați luni, 12 iunie, de la ora 12, în sala de ședințe a Consiliului Local, la o dezbatere publică pe această temă, în cadrul căreia își vor putea prezenta observațiile.
Acestea pot fi transmise, de asemenea, prin e-mail la Centrul de Informare pentru Cetățeni, pe adresa consultarepublica@satu-mare.ro respectiv pe site-ul Primăriei Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus