Ziua Porților Deschise la Poliție Reviewed by CD on . Ca în fiecare an, data de 25 martie este dedicată celor care se ocupă de siguranța cetățenilor. Anul acesta Poliția Română împlinește 191 de ani de la atestare. Ca în fiecare an, data de 25 martie este dedicată celor care se ocupă de siguranța cetățenilor. Anul acesta Poliția Română împlinește 191 de ani de la atestare. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Editorial»Ziua Porților Deschise la Poliție

Ziua Porților Deschise la Poliție

Ziua Porților Deschise la Poliție

Ca în fiecare an, data de 25 martie este dedicată celor care se ocupă de siguranța cetățenilor. Anul acesta Poliția Română împlinește 191 de ani de la atestare.

Cu această ocazie la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare s-a organizat luni, 24 ianuarie, Ziua Porților Deschise, unde au participat elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și de la Școala Gimnazială „Mircea Eliade” Satu Mare.
Polițiștii din cadrul inspectoratului le-au prezentat elevilor o parte din tehnică și mijloacele folosite în munca lor, în domeniul criminalistic, rutier și acțiuni speciale.
Criminaliștii le-au luat luat elevilor amprente și le-au arătat instrumentele cu care se deplasează la fața locului în cazul infracțiunilor și al evenimentelor.
Toți copii s-au arătat a fi foarte încântați de tot ceea ce au văzut, dar cel mai tare s-au bucurat în momentul în care mascații le-au arătat armele din dotare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus