Zilele Orașului vor avea loc între 26 și 28 Mai Reviewed by CD on . Zilele Orașului reprezintă pentru sătmăreni cel mai important eveniment de peste an, un fel de răsplată al eforturilor pe care ei le fac trăind în Satu Mare și Zilele Orașului reprezintă pentru sătmăreni cel mai important eveniment de peste an, un fel de răsplată al eforturilor pe care ei le fac trăind în Satu Mare și Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zilele Orașului vor avea loc între 26 și 28 Mai

Zilele Orașului vor avea loc între 26 și 28 Mai

Zilele Orașului vor avea loc între 26 și 28 Mai

Zilele Orașului reprezintă pentru sătmăreni cel mai important eveniment de peste an, un fel de răsplată al eforturilor pe care ei le fac trăind în Satu Mare și pentru Satu Mare. Petrecerea ce ține trei zile vine să șteargă puțin din supărările vieții într-un oraș mic și scoate lumea din cotidian, oferindu-i un prilej de relaxare și întâlnire cu prietenii.

În acest an Zilele Orașului vor avea loc la sfârșitul lunii mai, între 26 și 28 mai, păstrând astfel tradiția ultimilor an de a nu pune distracția în aceeași zi cu comemorarea victimelor inundațiilor din 1970. Evenimentula fost anunțat public pe Facebook, acolo unde organizatorii se angajează să țină legătura cu sătmărenii.
„În 2017 dorim să ridicăm nivelul calitativ al evenimentului: atât pe plan artistic și muzical. Vrem să redăm spiritul sărbătorii din primii ani, când Ziua Orașului Satu Mare eclipsa evenimente similar din întreaga Românie. Scopul nostru este ca fiecare sătmărean să-și găsească preferințele muzicale și de divertisment.”, se arată în anunțul acestora.
Trupele care vor urca pe scenă, numărul de scene, activitățile conexe concertelor nu sunt încă cunoscute, dar sunt așteptate surprize, dat fiind noul stil abordat de municipalitate în ceea ce privește organizarea de evenimente, dovada fiind Târgul de Crăciun organizat în Decembrie, care nu a semănat cu nici un alt eveniment de până acum.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus