Vino la seminarul de sănătate şi sport, la Energy Kardio Klub Reviewed by CD on . Energy Kardio Klub te invită la primul seminar de sănătate şi sport, organizat în noua sală de pe Bd. Cloşca din Satu Mare. Seminarul are loc sâmbăta, începând Energy Kardio Klub te invită la primul seminar de sănătate şi sport, organizat în noua sală de pe Bd. Cloşca din Satu Mare. Seminarul are loc sâmbăta, începând Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vino la seminarul de sănătate şi sport, la Energy Kardio Klub

Vino la seminarul de sănătate şi sport, la Energy Kardio Klub

Vino la seminarul de sănătate şi sport, la Energy Kardio Klub

Energy Kardio Klub te invită la primul seminar de sănătate şi sport, organizat în noua sală de pe Bd. Cloşca din Satu Mare. Seminarul are loc sâmbăta, începând cu ora 10.00, iar intrarea este liberă.

În cadrul seminarului vor fi prezentate aspecte din viaţa cotidian, cu privire la obiceiurile de alimentaţie ale oamenilor, precum se vor trata şi probleme de nutriţie, sănătate şi sport. Participanţii vor primi şi sfaturi adecvate de la specialiştii din domeniul sănătăţii şi sportului, iar cei interesaţi se pot înscrie şi la programe personalizate de slăbire, menţinere sau creştere în greutate.

Informaţii suplimentare la adresele de contact ale organizatorilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus