Vino la prima tabără BootCamp, organizat de Energy KardioClub Satu Mare Reviewed by CD on . Energy KardioClub Satu Mare a introdus un nou program de sport în viaţa sătmărenilor. Este vorba despre BootCamp, care este în acelaşi timp şi denumirea taberei Energy KardioClub Satu Mare a introdus un nou program de sport în viaţa sătmărenilor. Este vorba despre BootCamp, care este în acelaşi timp şi denumirea taberei Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vino la prima tabără BootCamp, organizat de Energy KardioClub Satu Mare

Vino la prima tabără BootCamp, organizat de Energy KardioClub Satu Mare

Vino la prima tabără BootCamp, organizat de Energy KardioClub Satu Mare

Energy KardioClub Satu Mare a introdus un nou program de sport în viaţa sătmărenilor. Este vorba despre BootCamp, care este în acelaşi timp şi denumirea taberei de sănătate prin sport, organizată în perioada 3-5 august în judeţul Satu Mare.

La această tabără sunt invitate toate persoanele care vor să aibă grijă de sănătatea lor prin mişcare şi alimentaţie sănătoasă.

BootCamp 2012 se va desfăşura la Livada, timp de trei zile. Preţul este de 350 de lei, fiind inclus transportul, cazarea pentru două nopţi la motel, 5 mese, piscină interioară şi exterioară, sală de fitnes, şase antrenamente cu antrenorii de la Energy KardioClub, precum şi seminar de nutriţie cu specialistul în domeniu, Radu Bura.

Informaţii şi rezervări se pot obţine de la Arni, la numărul de telefon 0746.234.028 sau prin e-mail la energykardioclub@yahoo.com

Despre BootCamp, pe înţelesul tuturor

Conceptul de Boot Camp este relativ nou pe piața din România. Originar din Statele Unite ale Americii, acest tip de antrenament a fost importat în Marea Britanie la începutul anilor 2000, iar de atunci s-a răspândit cu rapiditate în întreaga Europă. Împrumutat din terminologia militară, în fitness, termenul definește acele antrenamente în grup, realizate de regulă în aer liber. Scopul lor este acela de a provoca forța fizică și psihică a participanților, promovând totodată camaraderia și lucrul în echipă. Printre beneficiile antrenamentelor de tip Boot Camp se mai numără reducerea stresului (datorită endorfinelor) și scăderea hipertensiunii arteriale.
Antrenamentele de tip Boot Camp se diferențiază de cele clasice din sălile de sport, realizate cel mai adesea individual, prin stimularea spiritului de echipă, participanții putând socializa și chiar stabili legături de prietenie, motivându-se reciproc. Ele combină exerciții dinamice de streching, alergare, abdomene și genuflexiuni, cu ridicarea de greutăți sau diverse obiecte (saci de box, gantere, anvelope, funii, etc.). Multe dintre exercițiile care implică ridicarea de greutăți sau folosirea propriei mase corporale sunt similare celor din Cross Fit și conduc la scăderea în greutate, la îmbunătățirea activității cardiovasculare, precum și la creșterea forței fizice.
Pe lângă îmbunătățirea stării generale de sănătate, antrenamentele de tip Boot Camp lucrează și modelează psihicul concurenților. Dacă antrenamentul fizic este cel care contribuie la întărirea organismului, antrenamentul minții este cel care îi dă participantului la Boot Camp forța de a continua practicarea de activități sportive și după părăsirea taberei de antrenament.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

  • Kelly

    Another interesting post about your trveals. I have found there are differences here in the US from city to city, state to state, coast to coast. I think people see the world with very different eyes due to the cultural environment they have lived in and therefore react differently. Good luck with the car. Oh, and I drive a clunker and carry a few simple tools but plenty duct tape. LOL

    Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus