(VIDEO) Parapeţi de beton pe Podul Decebal Reviewed by CD on . [caption id="attachment_1117" align="alignleft" width="300" caption="Parapeţi de beton pe Podul Decebal"][/caption] Tot in cadrul sedintei Comisiei de Siguranta [caption id="attachment_1117" align="alignleft" width="300" caption="Parapeţi de beton pe Podul Decebal"][/caption] Tot in cadrul sedintei Comisiei de Siguranta Rating:
Ești aici: Acasă » Social»(VIDEO) Parapeţi de beton pe Podul Decebal

(VIDEO) Parapeţi de beton pe Podul Decebal

(VIDEO) Parapeţi de beton pe Podul Decebal

Parapeţi de beton pe Podul Decebal

Tot in cadrul sedintei Comisiei de Siguranta a Circulatiei s-au discutat si alte aspecte legate de traficul din municipiu. Printre acestea s-a luat in discutie si cererea unui satmarean de pe drumul Careiului de a desfinta statia de taxi din zona aleii Universului, statie amplasata in parcarea din fata blocurilor. Acesta este nemultumit de faptul ca taximetristii sunt galagiosi indiferent de ora din noapte. Chestiunea va fi analizata de catre membrii comisiei. In acelasi timp s-a discutat la nivel de idee regandirea circulatiei in M16 datorita conditiilor dificile in care se deruleaza traficul din acest cartier.

Inspectorul principal Danciut Catalin, seful biroului de Politie Rutiera, a propus in cadrul sedintei si amplasarea unor parapeti de beton pentru separarea sensului de circulatie, pe Podul Decebal inspre Piata Romana. Va reamintim ca in urma cu putin timp in acea zona a podului a avut loc un accident grav de circulatie, soldat cu 3 decedati.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus