Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare va fi modernizată Reviewed by CD on . Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urg Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urg Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare va fi modernizată

Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare va fi modernizată

Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare va fi modernizată
Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.
“Revigorarea serviciilor medicale de urgență face parte din strategia Consiliului Județean în ceea ce privește investițiile în domeniul sănătăţii. Am discutat astăzi cu toți cei implicați în proiect și le-am reamintit importanța acestei investiții, precum și necesitatea încadrării lucrărilor în termenele stabilite prin contract, astfel încât să asigurăm cât mai repede pacienților servicii prompte și de calitate”, a afirmat Pataki Csaba.
În urma extinderii clădirii UPU cu 250 mp, vor fi asigurate noi spații de examinare, tratare și supraveghere a cazurilor pediatrice, o sală pentru un computer tomograf, spații pentru arhivă și o sală de ședințe, iar spațiile existente în prezent vor fi modernizate și se investi în sisteme electrice și termice cu un consum redus de energie. Constructorul va organiza în următoarele zile șantierul și va începe lucrările, conform proiectului tehnic. Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor – 7.625.052 de lei.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus