Un copil excepţional în Matematica de performanţă: IRIS IOANA ROATIŞ Reviewed by CD on . O elevă în clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale “Lucian Blaga” Satu Mare, Iris Roatiş are un palmares matematic de invidiat. Incepând din clasa a V-a: de trei ori O elevă în clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale “Lucian Blaga” Satu Mare, Iris Roatiş are un palmares matematic de invidiat. Incepând din clasa a V-a: de trei ori Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un copil excepţional în Matematica de performanţă: IRIS IOANA ROATIŞ

Un copil excepţional în Matematica de performanţă: IRIS IOANA ROATIŞ

Un copil excepţional în Matematica de performanţă: IRIS IOANA ROATIŞ

O elevă în clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale “Lucian Blaga” Satu Mare, Iris Roatiş are un palmares matematic de invidiat.

Incepând din clasa a V-a: de trei ori, consecutiv, locul I la Faza Judeţeană a Olimpiadei de Matematică, două premii I şi un premiu II la Concursul Interjudeţean de Matematică “ Grigore Moisil”, două medalii de bronz la Faza Naţională a Olimpiadei de Matematică şi medalia de argint la Concursul Naţional “Viitori Olimpici şi Gazeta Matematică”, ce a avut loc în perioada 19 – 24 august la Câmpulung Muscel, cu care a încheiat acest an şcolar în care a avut un parcurs de excepţie şi a evidenţiat judeţul Satu Mare în Matematica de nivel naţional.
Despre Iris mai trebuie spus că a fost înzestrată nativ cu capacităţi intelectuale extraordinare, dar în acelaşi timp este lăudabil efortul care stă în spatele victoriilor sale: multe, foarte multe ore de muncă şi studiu, renunţări şi sacrificii, emoţii şi lacrimi. Iar faptul că Matematica reprezintă pentru ea atât de mult reiese cel mai clar din vorbele sale: : Matematica este o poezie creată de marile genii şi folosită pentru a sensibiliza minţile îndrăgostite de cunoaştere. Matematica este o trăire intensă şi constituie pentru mine un scut împotriva răutăţilor omeneşti. “

 

 

Clip to Evernote

Comentarii (4)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus