TRAGEDIE: Un polițist de frontieră a murit strivit de un tractor în timp ce mergea spre o înmormântare Reviewed by CD on . Mircea Maier, un tânăr polițist de frontieră de numai 26 de ani, a murit ieri strivit de un tractor în localitatea Drăgușeni. Tânărul se deplasa cu motocicleta Mircea Maier, un tânăr polițist de frontieră de numai 26 de ani, a murit ieri strivit de un tractor în localitatea Drăgușeni. Tânărul se deplasa cu motocicleta Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»TRAGEDIE: Un polițist de frontieră a murit strivit de un tractor în timp ce mergea spre o înmormântare

TRAGEDIE: Un polițist de frontieră a murit strivit de un tractor în timp ce mergea spre o înmormântare

TRAGEDIE: Un polițist de frontieră a murit strivit de un tractor în timp ce mergea spre o înmormântare

Mircea Maier, un tânăr polițist de frontieră de numai 26 de ani, a murit ieri strivit de un tractor în localitatea Drăgușeni.

Tânărul se deplasa cu motocicleta personală la o înmormântare a unui fost comisar de poliție din cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră, însă pe drum a fost strivit de un tractor care se deplasa din contrasens. „A venit cu viteză prea mare, iar eu nu am mai putut opri. Am încercat să virez la stânga, dar prea târziu”, a spus șoferul utilajului.

Martorii spun că imediat după accident tânărul era încă în viață. „M-am dus la el să văd dacă mai trăiește. Se uita la mine, clipea și încă respira. Mai mulți vecini au sunat la ambulanță, dar a durat foarte mult până să ajungă”, spune unul dintre martori. O altă femeie spune că Ambulanța a ajuns la fața locului după aproximativ 20 de minute și că, dacă venea mai repede, cu siguranță putea fi salvat. „Am auzit lovitura, am ieșit repede afară și am sunat la ambulanță, dar până au ajuns băiatul a murit”, a spus un alt martor.

Nepotul directorului de la Finanțe

La o oră după producerea accidentului, la fața locului au ajuns și membri familiei. Pentru început unchiul, Dan Maier – directorul Finanțelor Publice Locale, iar ulterior au sosit şi părinţii tânărului.
Rudele au refuzat să ofere declarații, însă un coleg de serviciu a victimei spune că acesta nu a fost primul său accident rutier cauzat de viteză. „Din câte știu Mircea a mai avut două accidente cu mașina și a avut și carnetul suspendat tot de două ori. Într-adevăr, el era cunoscut vitezoman”, spune colegul, sub anonimat.
Polițiștii spun că viteza a fost cauza accidentului și că în urma cercetărilor și audierilor se va stabili raportul de vinovăție între motociclist și conducătorul tractorului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus