Teren de joaca in centru Reviewed by CD on . Terenul de joacă pentru copii de pe bulevardul Transilvania a fost inaugurat astăzi de către șefii municipiului. Cei mici au testat deja toate aparatele care vo Terenul de joacă pentru copii de pe bulevardul Transilvania a fost inaugurat astăzi de către șefii municipiului. Cei mici au testat deja toate aparatele care vo Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Teren de joaca in centru

Teren de joaca in centru

Teren de joaca in centru

Terenul de joacă pentru copii de pe bulevardul Transilvania a fost inaugurat astăzi de către șefii municipiului. Cei mici au testat deja toate aparatele care vor deservii copiii din zona centrului .

Un nou spațiu de joacă pentru copii a fost inaugurat  de către primarul Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici și city managerul Dan Băbuț. Terenul este situat pe Bulevardul Transilvania, are 10 metri lăţime şi 20 de metri lungime şi este dotat cu şapte module de joacă şi băncuţe. Părinţii pot sta pe bănci la umbra unui nuc, iar micuţii între 3 şi 10 ani se pot juca în voie.
Primarul Dorel Coica a sublinit faptul că se vor lua și măsuri de protecție împotriva actelor de vandalism. Acesta susține că spațiul de joacă va fi supravegheat de către oamenii legii.
Primăria Municipiului Satu Mare dorește să amenajeze și alte terenuri de joacă de acest gen în mai multe zone din oraș. Valoarea investiției curente se ridică la suma de 15.000 de euro. Spaţiul de joacă este amenajat de Primărie în parteneriat cu o asociaţie.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus