Tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore Reviewed by CD on . Bănuit în comiterea unui furt cu prejudiciu mare, un tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Polițiștii de investigaț Bănuit în comiterea unui furt cu prejudiciu mare, un tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Polițiștii de investigaț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

Tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

Tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

Bănuit în comiterea unui furt cu prejudiciu mare, un tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Polițiștii de investigații criminale din Tășnad, desfășurând activități specifice de investigații în dosarul penal care are ca obiect furtul comis la sfârșitul lunii iulie din locuința administratorului unei societăți comerciale din Tășnad, au reținut un bărbat de 27 de ani din comuna Santău, ca fiind principalul bănuit în cauză.
Probatoriul administrat conduce la ipoteza că tânărul, profitând de faptul că familia victimei se află în concediu, ar fi pătruns prin efracție în locuința acesteia de unde ar fi sustras un laptop și o cutie de valori din metal, cu tastatură şi închizătoare tip yală, în care se aflau sume mari de bani, în lei, dolari și euro, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 euro.
În scopul unei bune desfășurări a urmăririi penale, în cauză s-a dispus prin ordonanţă măsura reţinerii faţă de bănuit pentru de 24 ore, urmând ca pe parcursul zilei de 31.08.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus