"Strada nu e joacă!", concurs pentru preşcolari Reviewed by CD on . Tema ultimei zile din cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii a fost educaţia rutieră, ocazie cu care copiii de grădiniţă au fost invitaţi să participe la u Tema ultimei zile din cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii a fost educaţia rutieră, ocazie cu care copiii de grădiniţă au fost invitaţi să participe la u Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»"Strada nu e joacă!", concurs pentru preşcolari

"Strada nu e joacă!", concurs pentru preşcolari

"Strada nu e joacă!", concurs pentru preşcolari

Tema ultimei zile din cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii a fost educaţia rutieră, ocazie cu care copiii de grădiniţă au fost invitaţi să participe la un concurs de desene în Grădina Romei. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, cu sprijinul Primăriei municipiului Satu Mare.

La evenimentul ce a avut loc la Casa Verde au participat 47 de copii însoţiţi de doamnele educatoare, reprezentând grădiniţele GPP nr. 5, GPP 14 Mai şi Grădiniţa Vetiş.
Copiii au realizat fiecare câte un desen având ca temă  „Strada nu e loc de joacă!”, străduindu-se să demonstreze că ştiu regulile de circulaţie, ştiu să circule corect şi că strada nu e loc de joacă.

Juriul a fost format din comisar de poliţie Săndulescu Simona, inspector de poliţie Hrihorişan Felicia, din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare şi doamna Leontina Ghiţ, reprezentanta Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, care au apreciat atât calitatea artistică a lucrărilor, cât şi respectarea temei şi originalitatea ei, precum şi mesajul transmis.

La finalul concursului, toţi copiii au primit câte un premiu oferit de Primăria municipiului Satu Mare, iar cele mai reuşite 8 desene au fost prezentate şi premiate separat, copiii bucurându-se de cadourile primite în plus.

Clasamentul final a fost  locul I GPP nr.5, locul II GPP 14 Mai şi locul III Grădiniţa Vetiş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus