Start programului "Antreprenoriat în mediul rural" Reviewed by CD on . Center 4 Health Research (C4HR) Romania a lansat proiectul "Antreprenoriat în mediul rural - Business în România Rurală Satu Mare". Evenimentul de lansare a avu Center 4 Health Research (C4HR) Romania a lansat proiectul "Antreprenoriat în mediul rural - Business în România Rurală Satu Mare". Evenimentul de lansare a avu Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Start programului "Antreprenoriat în mediul rural"

Start programului "Antreprenoriat în mediul rural"

Start programului "Antreprenoriat în mediul rural"

Center 4 Health Research (C4HR) Romania a lansat proiectul “Antreprenoriat în mediul rural – Business în România Rurală Satu Mare”. Evenimentul de lansare a avut loc vineri.

C4HR a susţinut vineri conferinţa de presă de lansare a proiectului european “Antreprenoriat în mediul rural – Business în România Rurală Satu Mare”. La conferinţă au participat preşedintele C4HR – Dragoş Nechita şi Mihai Deac – asistent manager proiect.

“Prin acest proiect dorim să facem ca prim pas cercetarea nevoilor de muncă la nivel rural în judeţul Satu Mare, după care urmează derularea cururilor de calificare pentru antreprenorii şi viitorii antreprenori din mediul rural. Aceste cursuri vor fi atât de teorie, cât şi de practică”, explică Mihai Deac.

Cei care participă la cursurile, ce au o durată de 50 de ore de pregătire teoretică, vor beneficia pe lângă transportul şi cazarea gratuită la Cluj-Napoca, unde vor participa la pregătirile teoretice de înaltă calitate, şi de burse cuprinse între 550-600 de lei/persoană. Pentru burse şi premii sunt alocaţi 40.000 de lei din totalul de 2.088.000 de lei ce reprezintă valoarea proiectului pentru judeţul Satu Mare.

Reprezentanţii centrului usţin că cel puţin 10 din cele 60 de persoane ce urmează a fi incluse în proiect trebuie să aibă sub 25 de ani, oferindu-se astfel posibilitatea de a deveni antreprenori şcoliţi şi tinerilor proaspăt absolvenţi ai unor facultăţi ori licee cu profil de agricultură şi nu numai.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus