Spitalul Municipal din Carei ar urma să fie reabilitat și modernizat Reviewed by CD on . Primăria Carei a depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI) un proiect în valoare de 39 milioane de euro în vederea reabilitării, modernizăr Primăria Carei a depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI) un proiect în valoare de 39 milioane de euro în vederea reabilitării, modernizăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Spitalul Municipal din Carei ar urma să fie reabilitat și modernizat

Spitalul Municipal din Carei ar urma să fie reabilitat și modernizat

Spitalul Municipal din Carei ar urma să fie reabilitat și modernizat
Primăria Carei a depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI) un proiect în valoare de 39 milioane de euro în vederea reabilitării, modernizării, dotării și extinderii Spitalului Municipal.
Prin acest proiect se propune extinderea spitalului pe orizontală pentru a putea găzdui spațiile necesare unui Compartiment Primiri Urgențe atât pentru adulți cât și pentru copii, a unui Sector Spitalizare de Zi (15 paturi) compact, a unui Laborator Roentgendiagnostic (imagistică și radiologie), a declarat primarul Eugen Kovacs.
Extinderea cuprinde și un Bloc Operator și Compartiment Asistență Terapie Intensivă (ATI) (zece paturi), conform normelor în vigoare atât din punctul de vedere al siguranței la incendiu cât și din punct de vedere al sănătății populației și siguranței în exploatare.
De asemenea, se propun lucrări de eficientizare energetică prin dotarea cu utilaje de ultimă generație cu consum redus de energie electrică și de combustibil gazos și prin realizarea unei instalații de producere de energie electrică verde prin panouri fotovoltaice și solare.
Primăria Carei derulează alte patru proiecte prin Compania Națională de Investiții.
Pentru viitoarea bază sportivă de pe strada Tireamului se întocmește proiectul tehnic. De asemenea, CNI a desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea noii creșe de pe strada Tireamului. Primăria urmează să stabilească valoarea finală pentru proiectul de extindere și reabilitare a Liceului Teoretic Carei (inclusiv fosta Școală Gimnazială Nr.3), în funcție de devizul final aflat în curs de elaborare. În urmă cu o lună, Primăria Carei a depus spre finanțare la CNI și un proiect pentru construcția unei baze de tratament balneo-fizio-terapeutică. Proiectul se află în stadiu de evaluare, a adăugat primarul Eugen Kovacs.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus