Spadasinii participă la etapa de Cupă Mondială din Germania Reviewed by CD on . Patru spadasini de la CSM Satu Mare participă în această spătămână la o etapă de Cupă Mondială, competiție organizată la Heidenheim, în Germania. Echipa CSM-ulu Patru spadasini de la CSM Satu Mare participă în această spătămână la o etapă de Cupă Mondială, competiție organizată la Heidenheim, în Germania. Echipa CSM-ulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Spadasinii participă la etapa de Cupă Mondială din Germania

Spadasinii participă la etapa de Cupă Mondială din Germania

Spadasinii participă la etapa de Cupă Mondială din Germania

Patru spadasini de la CSM Satu Mare participă în această spătămână la o etapă de Cupă Mondială, competiție organizată la Heidenheim, în Germania. Echipa CSM-ului, în frunte cu antrenorul Francisc Csiszar, va porni spre Germania marți, 20 ianuarie, iar competiția se va desfășura în perioada 22-24 ianuarie.

Din echipa CSM Satu Mare fac parte: Adrian Pop, Bertalan Arkosi, Adrian Szilagyi și noua componentă a formației sătmărene, Andrei Timoce. Cei patru spadasini, împreună cu alți patru scrimeri de la alte cluburi din țară vor reprezenta România la etapa de Cupă Mondială din Germania.
În zilele de 22 și 23 ianuarie se vor desfășura probele individuale, iar pe data de 24 ianuarie, proba pe echipe.
Potrivit antrenorului Francisc Csiszar, la competiție vor participa aproximativ 230 de sportivi, reprezentând 32 de echipe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus