Seminar despre sănătate şi sport, la Energy Kardio Club Reviewed by CD on . Nutriţionistul Radu Bura şi instructorul Anzik Arnold au susţinut primul seminat pe sănătate şi sport la noua sală de fitnes Energy Kardio Club. La evenimentul Nutriţionistul Radu Bura şi instructorul Anzik Arnold au susţinut primul seminat pe sănătate şi sport la noua sală de fitnes Energy Kardio Club. La evenimentul Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Seminar despre sănătate şi sport, la Energy Kardio Club

Seminar despre sănătate şi sport, la Energy Kardio Club

Seminar despre sănătate şi sport, la Energy Kardio Club

Nutriţionistul Radu Bura şi instructorul Anzik Arnold au susţinut primul seminat pe sănătate şi sport la noua sală de fitnes Energy Kardio Club. La evenimentul de sâmbătă au fost prezentate persoanelor participante la discuţii câteva dintre aspectele ce privesc alimentaţia sănătoasă.

Persoanele care doresc să afle mai multe despre programele nutriţionale şi îşi doresc discuţii personalizate raportate la starea lor de sănătate, se pot consulta cu Radu Bura pentru realizarea unui program nutriţional personal şi realizarea unor analize privind starea sănătăţii actuale a corpului.

Despre alimentaţia sănătoasă şi pentru a participa la antrenamentele de la Energy Kardio Club puteţi vizia Energy KardioClub pe Bd. Cloşca nr 42 (deasupra la Auto AS), puteţi intra pe paginile www.nutrifit.ro sau www.energykardioclub.wgz.ro, sau puteţi scrie un e-mail la energykardioclub@gmail.com sau radu.bura@nutrifit.ro sau la numărul de telefon 0744.254.003 / Radu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus