Satu Mare: Conducerea Primăriei s-a întâlnit cu Asociaţiile de proprietari Reviewed by CD on . Conducerea Primăriei a participat azi la o întâlnire cu Asociaţiile de proprietari înscrise în programul privind eficienţa energetică la blocurile de locuinţe c Conducerea Primăriei a participat azi la o întâlnire cu Asociaţiile de proprietari înscrise în programul privind eficienţa energetică la blocurile de locuinţe c Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Satu Mare: Conducerea Primăriei s-a întâlnit cu Asociaţiile de proprietari

Satu Mare: Conducerea Primăriei s-a întâlnit cu Asociaţiile de proprietari

Satu Mare: Conducerea Primăriei s-a întâlnit cu Asociaţiile de proprietari

Conducerea Primăriei a participat azi la o întâlnire cu Asociaţiile de proprietari înscrise în programul privind eficienţa energetică la blocurile de locuinţe cu finanţare nerambursabilă în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1- Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, Domeniul de intervenţie 1.2- Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe.

Au fost prezente 33 de persoane reprezentând cele 15 asociaţii de proprietari a căror documentaţie tehnică urmează a fi depusă pentru finanţare.
Întâlnirea a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului local şi a fost coordonată de primarul Dorel Coica alături de viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca şi de specialişti din cadrul Biroului energetic din Aparatul propriu al primarului.

Cele 15 asociaţii prezente au fost: B-dul Vasile Lucaciu nr.2 bl.T1, Str.Careiului nr.16 bl.C13, Drumul Careiului bl.C12, Drumul Careiului bl.C14, B-dul Lucian Blaga UU22, B-dul Lucian Blaga UU24, B-dul Lucian Blaga UU26, B-dul Independenţei UH7, Str.Mihai Viteazu nr.13, B-dul Octavian Goga bl.10-11, P-ţa Vasile Lucaciu nr.2 bl.T2, B-dul Sănătăţii K14, B-dul Traian nr.2 bl.2, B-dul Transilvania bl.3, Str. Zenit nr.1 bl.Z1.
Aspectele discutate au avut ca scop informarea celor prezenţi cu privire la valoarea serviciilor de întocmire a documentaţiilor tehnice şi completarea corectă a documentelor în vederea continuării etapelor programului.
S-au pus probleme şi s-au dat soluţii privind anumite aspecte organizatorice ale Asociaţiilor de proprietari, s-au dezbătut situaţii particulare cu care se confruntă acestea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus