Satmareni la Ecogala din Rzeszow Reviewed by CD on . Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca a participat în oraşul înfrăţit Rzeszow din Polonia la Târgul Internaţional de Produse Organice ,,Ecogala”. S Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca a participat în oraşul înfrăţit Rzeszow din Polonia la Târgul Internaţional de Produse Organice ,,Ecogala”. S Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Satmareni la Ecogala din Rzeszow

Satmareni la Ecogala din Rzeszow

Satmareni la Ecogala din Rzeszow

Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca a participat în oraşul înfrăţit Rzeszow din Polonia la Târgul Internaţional de Produse Organice ,,Ecogala”.

Scopul principal al evenimentului a fost promovarea mâncării sănătoase şi a producţiei agricole organice împreună cu zone de turism ecologice.
Satu Mare a fost prezent la acest târg cu stand de prezentare al produselor tradiţionale ale Fermei EL GRECO.
Viceprimarul Radu Roca a fost primit de primarul oraşului Rzeszow, Tadeusz Ferenc şi de directorul Departamentului de Promovare şi Cooperare Internaţională, Marzena Furtak-Zebracka.
Dr. Radu Roca a transmis oficialităţilor din Rzeszov dorinţa primarului Dorel Coica de continuare şi dezvoltare pe toare planurile; culturale, educaţionale, sportive, economice, a colaborărilor existente deja precum şi de iniţiere a unor noi legături.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus