Proiect educațional sătmărean, medaliat cu aur în Croația. Reviewed by CD on . Din cadrul proiectului „Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii” Multi-touch a făcut parte şi lucrarea cu tema „Omul - de Din cadrul proiectului „Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii” Multi-touch a făcut parte şi lucrarea cu tema „Omul - de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiect educațional sătmărean, medaliat cu aur în Croația.

Proiect educațional sătmărean, medaliat cu aur în Croația.

Proiect educațional sătmărean, medaliat cu aur în Croația.

Din cadrul proiectului „Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii” Multi-touch a făcut parte şi lucrarea cu tema „Omul – de la Pământ la Cer”, coordonată de prof. drd. Georgeta Cozma de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare care a câştigat locul I pe ţară la concursul de proiecte transdisciplinare.

„Este pentru prima oară în istoria premiilor oferite de cea mai prestigioasă organizaţie mondială de management – IPMA, International Project Management Association – când singurele proiecte finaliste la o categorie sunt din domeniul educaţiei al doilea a fost proiectul de e-Learning din Kazahkstan şi este pentru prima oară în istoria aceleiaşi organizaţii independente când se acordă Gold unui proiect educaţional. Semnalul pe care IPMA îl dă guvernelor lumii au fost peste 1000 de participanţi din Canada şi până în Australia şi din Chile și până în China este de reevaluare a proiectelor educaţionale şi de recunoaştere a excelenţei în managementul educaţional”, a declarat profesorul Radu Jugureanu, manager proiect la SIVECO România, prezent la Dubrovnik. Prof. drd. Georgeta Cozma afirmă cu optimism că „S-a încheiat doar o etapă… to be continue! Multi-touche este cel mai creativ, ofertant si provocator proiect!  Suntem mândri ca am fost parte din el, că am ajuns campioni, că suntem între cei care scriu istoria transdisciplinarităţii în România !”. Echipa de la Siveco afirmă despre echipa de la Satu Mare că sunt oamenii cei mai devotaţi proiectului, cu adevărat fanatici; visează, mănâncă şi dorm multi-touch. Proiectul „Proces educațional optimizat în viziunea compentențelor societății cunoașterii” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezovaltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și este implementat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Unitatea de Managemant al Proiectelor cu Finanțare Externă în parteneriat cu Sivenco România și Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, în perioada decembrie 2009 – noiembrie 2012. Obiectivul general al proiectului este de a crește accesul la un învățământ de calitate prin intermediul unor demersuri inter și transdisciplinare orientate către dezvoltarea competențelor solicitate de societatea modernă și prin optimizarea procesului educațional prin utilizarea TIC, inclusiv tehnologii multi – touch. Beneficiarii proiectului sunt elevii și cadrele didactice din unitățile de învățământ preuniversitare de nivel liceal din țară.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus