Pompierii sătmăreni, în mijlocul copiilor din Cidreag Reviewed by CD on . Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț, alături de colegii de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, au ajuns în mijlocul Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț, alături de colegii de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, au ajuns în mijlocul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Pompierii sătmăreni, în mijlocul copiilor din Cidreag

Pompierii sătmăreni, în mijlocul copiilor din Cidreag

Pompierii sătmăreni, în mijlocul copiilor din Cidreag
Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț, alături de colegii de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, au ajuns în mijlocul copiilor care frecventează Asociația Buki din localitatea Cidreag.
Aici traiul de zi cu zi se măsoară în zâmbete sincere, priviri timide, în visuri mărețe pe care Greta, coordonatoarea asociației, alături de colegii ei, le sădește în mintea și sufletul a 45 de copii.
A fost rândul salvatorilor să le povestească despre visul de a fi pompier, de a salva vieți și de a îndrăzni în orice luptă a vieții.
Coordonatorul programului SMURD, alături de câțiva voluntari, le-a prezentat copiilor metodele principale de prim-ajutor.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus