Perspective de cooperare economică între Satu Mare şi Marsilia Reviewed by CD on . Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, se află în aceste zile în vizită oficială la Marsilia, unde pune bazele unor proiecte de cooperare economică. În c Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, se află în aceste zile în vizită oficială la Marsilia, unde pune bazele unor proiecte de cooperare economică. În c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Perspective de cooperare economică între Satu Mare şi Marsilia

Perspective de cooperare economică între Satu Mare şi Marsilia

Perspective de cooperare economică între Satu Mare şi Marsilia

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, se află în aceste zile în vizită oficială la Marsilia, unde pune bazele unor proiecte de cooperare economică.

În cursul zilei de miercuri, edilul-şef sătmărean a avut o întâlnire la sediul Primăriei Marsiliei cu consilierul pentru Relaţii Internaţionale, Jean Roatta, şi cel pentru Economie, Didier Parakian, cu care au analizat împreună oportunităţile şi perspectivele de colaborare între cele două municipalităţi.
În cursul aceleiaşi zile, Dorel Coica a făcut o vizită şi la celebra fabrică de săpunuri naturale Savon de Marseille, unde i-a propus administratorului deschiderea unui punct de lucru la Satu Mare. Acesta i-a promis că va efectua o vizită în oraşul nostru pentru a evalua posibilităţile de investiţii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus