Percheziţie la filiala din Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Reviewed by CD on . "Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impreuna cu ofiteri ai Direct "Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impreuna cu ofiteri ai Direct Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziţie la filiala din Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”

Percheziţie la filiala din Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”

Percheziţie la filiala din Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”

“Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impreuna cu ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie si cu sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane, efectueaza in prezent mai multe perchezitii la domiciliul unor persoane, precum si la sediile unor institutii de invatamant superior, locatii aflate pe raza a 8 judete (Arad, Bihor, Bistrita Nasaud, Hunedoara, Baia Mare, Satu Mare, Salaj si Gorj)”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.

In cadrul acestei actiuni se verifica modul in care s-au emis unele diplome de licenta ale Universitatii “Vasile Goldis”. Autoritatile banuiesc ca diplomele au fost acordate ilegal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus