„Pasi spre o noua viata”(Galerie FOTO) Reviewed by CD on . Misiunea Speranta a ajuns din nou la Satu Mare, joi seara pe stadionul Olimpia a sustinut un concert de muzica crestina. In prezenta a citeva mii de oameni, pe Misiunea Speranta a ajuns din nou la Satu Mare, joi seara pe stadionul Olimpia a sustinut un concert de muzica crestina. In prezenta a citeva mii de oameni, pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Pasi spre o noua viata”(Galerie FOTO)

„Pasi spre o noua viata”(Galerie FOTO)

Misiunea Speranta a ajuns din nou la Satu Mare, joi seara pe stadionul Olimpia a sustinut un concert de muzica crestina.

In prezenta a citeva mii de oameni, pe o caldura de peste 30 de grade, muzica crestina a rasunat in partea de nord a orasului ca o binecuvantare. Misiunea Speranta, grupul impreuna cu pastorul Luigi Mitoi, au incintat participantii la concert cu muzica divina si cu rugaciune aproximartiv trei ore. La eveniment a participat si presedintele CJ Adrian Stef care a promis sprijinul institutiei pe care o conduce ori de cate ori va fi nevoie.
La organizare s-au implicat mai multe biserici crestine din municipiu.
Speranta promite sa revina la Satu Mare cat mai curand, in incheiere au facut un indemn la rugaciune si au cerut binecuvantarea peste judetul nostru.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus