Parc acvatic sătmărean Reviewed by CD on . Ministrul turismului și oficialitățile locale au inaugurat astăzi cel mai modern Parc Acvatic din județul Satu Mare. Bălăceala va începe doar din 1 iunie, până Ministrul turismului și oficialitățile locale au inaugurat astăzi cel mai modern Parc Acvatic din județul Satu Mare. Bălăceala va începe doar din 1 iunie, până Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Parc acvatic sătmărean

Parc acvatic sătmărean

Parc acvatic sătmărean

Ministrul turismului și oficialitățile locale au inaugurat astăzi cel mai modern Parc Acvatic din județul Satu Mare. Bălăceala va începe doar din 1 iunie, până atunci se pun la punct toate serviciile care vor sta la dispoziția sătmărenilor.

La inaugurare a fost prezentă și Maria Grapini, care alături de oficialitățile locale și județene au apreciat condițiile și aspectul aquaparkului de pe strada Gorunului din Satu Mare.
Patronul companiei Nagy Karoly, a prezentat pe scurt istoria investiţiei începută în februarie 2011 şi care a costat în total 49 milioane de lei, din care 28 milioane de lei au fost fonduri nerambursabile provenite de la Uniunea Europeană, iar restul au fost bani asiguraţi printr-un credit de la o bancă. Aquastar este un parc acvatic cu băi termale, situat pe strada Gorunului nr. 8, spre Pădurea Noroieni, care va reprezenta una dintre atracțiile turistice de mare anvergură ale regiunii Sătmarului. Este primul complex acvatic al regiunii și va fi deschis tot timpul anului. Capacitatea parcului este de 2.000 de persoane/zi în sezonul estival și 500 de persoane în extrasezon.Complexul va fi deschis publicului din 1 iunie în intervalul orar 9.00-20.00. Prețul unui bilet este de 30 de lei/adult, 20 lei pentru studenți și pensionari, 15 lei/copii între 3-14 ani, 10 lei tarif saune. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Aquastar are cinci piscine exterioare, piscină de relaxare și distracție, piscină termală seniori, piscină semi-olimpică, piscină pentru copii și piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și patru piscine interioare cu destinații diferite, de la bazine de copii la bazine de relaxare și hidromasaj, bazin cu apă termală și înot. De asemeanea, Aquastar mai oferă şi servicii de wellness și spa, șase tipuri de saune, 2 finlandeze, 2 cu aburi, 2 cu infraroșu și una salină construită cu pereți din cuburi de sare de Himalaya. Pentru a alterna efectele saunei sunt puse la dispoziția clienţilor fântână de gheață și baie cu apă rece. La acestea se adaugă zona de hidroterapie, kinetoterapie și masaj, o zonă de divertisment sportiv și spații de joacă pentru copii.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus