Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Valea Vinului Reviewed by CD on . La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-ar fi amenințat mama și La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-ar fi amenințat mama și Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Valea Vinului

Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Valea Vinului

Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat din Valea Vinului

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-ar fi amenințat mama și copilul, la domiciliul acestora din Valea Vinului.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, și-ar fi amenințat cu acte de violență mama de 67 de ani, precum și pe fiul său de 19 ani.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 43 de ani, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de cele două persoane, de domiciliu, precum și față de unitatea de învățământ în care activează tânărul.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus