Oana Grigorut din Negresti-Oas, face furori la Hollywood (Galerie FOTO) Reviewed by CD on . Romanca de doar 17 ani originara din Negresti - Oas a cucerit deja Hollywood-ul. Oana Grigorut, nume de scena Oana Gregory, joaca rolul principal in serialul Cr Romanca de doar 17 ani originara din Negresti - Oas a cucerit deja Hollywood-ul. Oana Grigorut, nume de scena Oana Gregory, joaca rolul principal in serialul Cr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oana Grigorut din Negresti-Oas, face furori la Hollywood (Galerie FOTO)

Oana Grigorut din Negresti-Oas, face furori la Hollywood (Galerie FOTO)

Romanca de doar 17 ani originara din Negresti – Oas a cucerit deja Hollywood-ul. Oana Grigorut, nume de scena Oana Gregory, joaca rolul principal in serialul Crash & Bernstein, cel mai popular serial pentru adolescenți, transmis pe Disney XD. Oana a castigat un rol pentru care se bateau 2.600 de fete din intreaga lume. Parintii Oanei, Mariana și Dumitru Grigorut sunt din Vama si Bixad, judetul Satu Mare. Oana s-a nascut in Negrești-Oas, unde parinții ei au locuit în primii ani de casnicie, dupa care au emigrat in SUA. Oana este in vizita in Romania si, inconjurata de familie si prieteni, ne-a primit astazi cu zambetul pe buze in casa unde a crescut pentru 6 ani, inainte de a pleca peste Ocean.

Mama Oanei, Mariana Grigorut ne povesteste cat de greu le-a fost la inceput si cat de mandra este acum de fiica lor. Acum cativa ani, nici nu se gandeau ca vor ajunge vreodata in America. Tatal Oanei a plecat in USA in anul 1988 impreuna cu Ansamblul Transilvania, pentru festivalul international de folclor care se tine in fiecare an in Salt Lake City din statul american Utah iar mama Oanei a plecat si ea 3 luni mai tarziu sa fie alaturi de sotul ei. Si-au propus sa ramana acolo atatia ani cat vor putea si cat vor rezista departe de copiii lor dar cu gandul ca astfel le va asigura un viitor Oanei si lui Dorel, fratele acesteia. Dupa patru ani, parintii Oanei au primit rezidenta permanenta in USA si si-au adus si copiii alaturi de ei. Oana avea atunci doar 6 ani si incepuse deja clasa I in Romania din care a prins exact prima zi, in care a primit si Abecedarul, pe care l-a luat apoi cu ea. Oana a urmat clasele I- VIII in Chicago. Nu i-a fost deloc usor, nu stia limba engleza si nu cunostea pe nimeni dar pentru ca este o fire foarte puternica si ambitioasa asa cum o descrie mama ei, s-a descurcat imediat. In clasa a III-a a ajuns sa fie cea mai buna eleva din clasa. In anul 2006, Oana participa la un concurs organizat de International Models & Talent Association si tanara este selectata si instruita la scoala Barbizon Schaumburg. Dupa concurs, Oana primeste 54 de oferte de la diferite agentii si manageri de la Hollywood iar Mariana, mama Oanei decide sa se mute impreuna cu fiica ei la Hollywood unde Oana nici nu a ajuns bine si a inceput sa faca print-modeling si reclame de publicitate TV, apoi a inceput sa participe la castinguri pentru filme si show-uri de televiziune. Dupa un an, toata familia Grigorut s-a mutat la Hollywood. Oana joaca acum rolul principal în serialul Disney, Crash and Bernstein. A concurat pentru acest rol cu 2.600 de fete. Este în clasa a XII-a și are rezultate foarte bune la invatatura. Familia Grigorut s-a acomodat foarte bine in State, dar pastreaza totusi obiceiurile romanesti, intre ei vorbesc doar limba romana iar mama Oanei gateste doar romaneste. Oana Grigorut, si-a luat numele de Oana Gregory pentru ca este mult mai usor de pronuntat pentru americani, iar la numai 17 ani, multi o compara cu Miley Cyrus sau Selena Gomez. Oana, joaca rolul principal in serialul Crash & Bernstein iar acest rol a facut-o celebra si mai mult decat atat, Oana este idolul adolescentilor americani. Serialul Crash & Bernstein este cel mai vizionat serial marca Disney si este difuzat in peste 26 de tari si va ajunge si in Romania in anul 2014. Oana, a tinut sa precizeze ca este foarte mandra ca este romanca si visul ei a devenit realitate pentru ca a muncit extrem de mult dar si pentru ca, alaturi de ea, a fost mereu familia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus