O elevă din Satu Mare în Parlamentul European al Tinerilor Reviewed by CD on . Din delegatia Romaniei care participa la cea de-a 73-a Sesiune Internationala a EYP Parlamentul European al Tinerilor in Zurich in perioada 19-28 iulie 2013 fac Din delegatia Romaniei care participa la cea de-a 73-a Sesiune Internationala a EYP Parlamentul European al Tinerilor in Zurich in perioada 19-28 iulie 2013 fac Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O elevă din Satu Mare în Parlamentul European al Tinerilor

O elevă din Satu Mare în Parlamentul European al Tinerilor

O elevă din Satu Mare în Parlamentul European al Tinerilor

Din delegatia Romaniei care participa la cea de-a 73-a Sesiune Internationala a EYP Parlamentul European al Tinerilor in Zurich in perioada 19-28 iulie 2013 face parte si Pop Jurj Andra, eleva in clasa a XI-a A la Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare, o tanara care a dovedit calitati deosebite in activitatea de la sesiunile EYP precedente la care a participat, incluzand intre acestea si ultima Sesiune Internationala a EYP care s-a desfasurat in aprilie in Munchen, Germania.

Tema acestei sesiuni internationale este “Global Europe – Working towards Sustainable Economies”, la care se reunesc peste 300 de tineri din 36 de ţări timp de 10 zile.
Toate sesiunile EYP urmează un program similar şi se bazează pe aceeaşi metodologie. Participanţii sunt impartiti în comisii internaţionale şi se angajeaza într-un training de comunicare numit Teambuilding.
Urmează Comitee work comitetul de lucru unde tinerii delegaţi încep să lucreze la o problemă actuală a politicii europene şi compun o rezoluţie comună. Apoi rezoluţiile sunt dezbătute într-o Adunare Generala parlamentara după modelul Parlamentului European, atât în limba engleză, cat şi in franceză.
Andra va activa in cadrul Committee on Environment, Public Health and Food Safety II ENVI II , care abordeaza o tema delicată legata de organismele modificate genetic, de necesitatea cresterii eficientei in agricultura si impactul acestor OMG asupra mediului si sanantatii. mai multe detalii:

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus