Mircea Govor: „Continuăm împreună şi vom câştiga data viitoare” Reviewed by CD on . Pentru a dovedi falsitatea informaţiilor care circulă pe Facebook despre o presupusă dispariţie a sa, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Pentru a dovedi falsitatea informaţiilor care circulă pe Facebook despre o presupusă dispariţie a sa, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mircea Govor: „Continuăm împreună şi vom câştiga data viitoare”

Mircea Govor: „Continuăm împreună şi vom câştiga data viitoare”

Mircea Govor: „Continuăm împreună şi vom câştiga data viitoare”

Pentru a dovedi falsitatea informaţiilor care circulă pe Facebook despre o presupusă dispariţie a sa, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social-Democrat, Mircea Govor, a convocat luni o conferinţă de presă în care le-a mulţumit tuturor militanţilor şi primarilor PSD care s-au implicat în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, dar şi pentru voturile acordate de cei 58.000 de sătmăreni candidatului acestei formaţiuni politice, Victor Ponta.

„Mulţumesc tuturor pentru mobilizare, a fost multă muncă şi devotament în această campanie, dar din păcate nu a fost destul pentru ca noi să câştigăm. Mulţumesc celor care ne-au acordat încrederea prin vot, dar şi tuturor sătmărenilor, indiferent cu cine au votat, eu le respect opţiunea. Continuăm împreună şi vom învinge data viitoare” – a declarat Mircea Govor.
El le-a mulţumit chiar şi reprezentanţilor sătmăreni ai Alianţei Creştin-Liberale, care „s-au comportat colegial şi nu au făcut campanie murdară”, susţinând că „aceasta a fost o competiţie electorală, nu un război şi nici nu mă gândesc că ar trebui să fim duşmani la nesfârşit doar pentru că suntem adversari politici”.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean i-a asigurat, totodată, pe toţi primarii din judeţul Satu Mare, indiferent de culoarea lor politică, de disponibilitatea sa la colaborare, deoarece „ei ştiu foarte bine că uşa mea e deschisă mereu pentru toţi”.
Mircea Govor şi-a cerut chiar iertare de la toţi cei care pe care i-a supărat în această perioadă sub o formă sau alta, fie că e vorba de colegi de partid, adversari politici sau reprezentanţi ai presei. Nu a pierdut însă ocazia de a-i atrage atenţia unuia dintre adversari (liderul Tineretului PD-L, Adrian Cozma n.r.) „să se domolească”, dar a arătat înţelegere pentru faptul că „tinereţea aduce cu sine şi greşeli”.
Un pic mai tare l-a luat, însă, pe „traseistul politic dat afară din toate partidele” (Sergiu Băbăşan n.r.) şi pentru care o rudă a acestuia ar fi pus o vorbă bună şi la Mircea Govor pentru a-l lua în PSD, însă acesta l-a refuzat, pe motiv că „duce scandal peste tot pe unde se bagă”, iar mai nou „se erijează în reprezentant al societăţii civile şi aruncă pe piaţă tot felul de minciuni”.
(N.R: Ca să explicăm celor care nu pun botul la tot ce zboară pe Facebook: într-un grup format pe acest site de socializare şi care se presupune a fi administrat de eternul candidat Sergiu Băbăşan s-a postat luni o ştire potrivit căreia Mircea Govor ar fi fugit din ţară. Liderul PSD a explicat că, pur şi simplu, şi-a luat patru zile de concediu, pe care le-a folosit pentru a participa la o întâlnire de partid la Iaşi şi nu are de gând să părăsească România, deoarece „eu ţin la ţara mea şi aici o să mor”).
În ceea ce priveşte incidentul cu înregistrarea audio făcută la o şedinţă de campanie a PSD Satu Mare şi transmisă apoi presei centrale, Mircea Govor a afirmat că ştie sigur „în proporţie de 99%” cine a făcut această manevră, recunoscând că a fost „o întâmplare nefericită în interiorul partidului, care i-a determinat pe unii directori de instituţii deconcentrate să trimită sms-uri”, dar el nu va riposta, ci va lăsa viaţa să le plătească pentru aceste greşeli şi, oricum, cei responsabili „se vor autoelimina” din partid.
Cu toate acestea, Mircea Govor dă asigurări că PSD rămâne cel mai puternic partid la nivel judeţean şi naţional, iar la şedinţa Comitetului Executiv Naţional ce se va desfăşura în curând va propune rămânerea la guvernare şi „nu putem concepe continuarea fără actualii lideri Victor Ponta şi Liviu Dragnea la conducere”.
În această ordine de idei, el a dat asigurări că programele guvernamentale „vor schimba faţa României şi a judeţului” în următorii doi ani, ceea ce-i dă motive să creadă că PSD va câştiga alegerile locale din 2016, când „votul va fi politic şi nu emoţional cum a fost acum, în turul II”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus