Lumina Sfântă a ajuns la Satu Mare din Ierusalim Reviewed by CD on . Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în judeţul Satu Mare. Delegaţia eparhială sătmăreană a fost condusă de Mircea Leţiu, m Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în judeţul Satu Mare. Delegaţia eparhială sătmăreană a fost condusă de Mircea Leţiu, m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lumina Sfântă a ajuns la Satu Mare din Ierusalim

Lumina Sfântă a ajuns la Satu Mare din Ierusalim

Lumina Sfântă a ajuns la Satu Mare din Ierusalim

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în judeţul Satu Mare. Delegaţia eparhială sătmăreană a fost condusă de Mircea Leţiu, membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului.
De la Aeroportul Satu Mare, Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost dusă în toate lăcaşurile de cult din judeţ.
La Aeroportul din Satu Mare a fost prezentă, pentru al treilea an consecutiv, o delegaţie a creştinilor ortodocşi din Slovacia şi Bratislava care la rândul lor au luat, Lumina Sfântă.
Cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, le-a transmis tuturor românilor să aibă parte de Sărbători Fericite.
La fel ca şi în anii precedenţi, omul de afaceri Mircea Leţiu s-a asigurat ca Lumina Sfântă de la Ierusalim să ajungă şi la Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus