Lucrări de reabilitare pe strada Golescu. Circulație restricționată. Reviewed by CD on . Primăria Satu Mare informează că, începând de miercuri, 12 iulie, demarează lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Golescu. Modernizarea străzii se va face Primăria Satu Mare informează că, începând de miercuri, 12 iulie, demarează lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Golescu. Modernizarea străzii se va face Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Lucrări de reabilitare pe strada Golescu. Circulație restricționată.

Lucrări de reabilitare pe strada Golescu. Circulație restricționată.

Lucrări de reabilitare pe strada Golescu. Circulație restricționată.

Primăria Satu Mare informează că, începând de miercuri, 12 iulie, demarează lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Golescu.

Modernizarea străzii se va face în trei etape, iar lucrările care vor fi executate începând de miercuri se vor desfășura pe tronsonul de drum cuprins între strada Voltaire și strada Alexiu Berinde.
Se va lucra în prima fază pe partea stângă a Pieței Nr. 1, la carosabil, trotuare și borduri. Având în vedere că lucrările se vor desfășura etapizat, deocamdată transportul în comun nu va fi afectat.
Șoferii sunt rugați să aibă răbdare și înțelegere pe perioada desfășurării lucrărilor și să nu parcheze în zonele în care acestea se desfășoară.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus