Lucrări de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare Reviewed by CD on . Lucrările de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare se desfășoară conform graficului stabilit prin contract.Conducerea Consil Lucrările de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare se desfășoară conform graficului stabilit prin contract.Conducerea Consil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrări de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare

Lucrări de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare

Lucrări de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare

Lucrările de reabilitare a clădirii Dispensarului de Pneumoftiziologie (TBC) Satu Mare se desfășoară conform graficului stabilit prin contract.
Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a vizitat șantierul deschis în cursul lunii iunie și a insistat pentru un ritm accelerat al lucrărilor, în contextul în care, acum, mai mult ca oricând, avem nevoie cât mai urgent de o infrastructură modernă în sănătate și de servicii la un nivel înalt.
Până în prezent, constructorul a desfăcut tencuielile interioare și exterioare, pardoselile și tâmplăria, a început lucrările de turnare a pardoselilor și de refacere a instalațiilor electrice, urmând să înceapă lucrările la șarpanta clădirii.
După reabilitare, unitatea medicală își va relua activitatea cu pacienții într-un spațiu modern amenajat și cu dotări de ultimă generație.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus