Lucrări de întreținere pe drumurile județene din Satu Mare Reviewed by CD on . Lucrările de întreținere curentă, respectiv periodică și de modernizare continuă pe drumurile județene. Se efectuează lucrări de întreținere periodică pe mai mu Lucrările de întreținere curentă, respectiv periodică și de modernizare continuă pe drumurile județene. Se efectuează lucrări de întreținere periodică pe mai mu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrări de întreținere pe drumurile județene din Satu Mare

Lucrări de întreținere pe drumurile județene din Satu Mare

Lucrări de întreținere pe drumurile județene din Satu Mare

Lucrările de întreținere curentă, respectiv periodică și de modernizare continuă pe drumurile județene. Se efectuează lucrări de întreținere periodică pe mai multe tronsoane de drum, cu finanțare din bugetul propriu al județului:
– Pe DJ 196B se așterne covor bituminos cu o grosime de 6 cm, din dreptul Primăriei Sanislău până la ieșirea din localitatea Berea spre Foieni. Lucrările au început luni, 2 mai, și au o valoare de 1.057.000 lei. În funcție de condițiile meteorologice, constructorul Diferit AG Cluj Napoca dorește finalizarea lucrărilor într-o săptămână.
– Pe DJ 193F Socond – Soconzel se realizează lucrări în valoare de 504.838 lei. Pe acest tronson au fost efectuate lucrări de plombare cu mixtură asfaltică și decapare manuală, tratare a burdușirilor și de așternere a primului strat de beton asfaltic deschis în grosime de 6 cm, urmând a se așterne stratul de geocompozit antifisură și stratul de covor bituminos în grosime de 5 cm. Lucrarea este efectuată de Ardelean Company Nord Vest SRL Baia Mare.
Se lucrează și la modernizarea drumului județean DJ 195B Moftinu Mare – Crișeni – Craidorolț, în lungime de 12,5 km, obiectiv finanțat prin PNDL II, executant fiind Drum Construct SRL. Lucrările în valoare de 23.256.000 lei sunt realizate în proporție de 79%, iar finalizarea acestui tronson va avea loc până la sfârșitul anului. În acest moment se lucrează la amenajarea acceselor la gospodării și la realizarea rigolelor betonate în satul Moftinu Mare. În intravilanul satului Crișeni vor fi realizate lucrări de modernizare a drumului, după finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare executate prin APASERV.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus