Librăria creştină Sola Scriptura a trecut la program de vară Reviewed by CD on . Începând de luni, 25 iunie, librăria creştină Sola Scriptura vă aşteaptă cu un nou pogram de funcţionare, trecând la ora de vară. Dacă până acum programul era p Începând de luni, 25 iunie, librăria creştină Sola Scriptura vă aşteaptă cu un nou pogram de funcţionare, trecând la ora de vară. Dacă până acum programul era p Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Librăria creştină Sola Scriptura a trecut la program de vară

Librăria creştină Sola Scriptura a trecut la program de vară

Librăria creştină Sola Scriptura a trecut la program de vară

Începând de luni, 25 iunie, librăria creştină Sola Scriptura vă aşteaptă cu un nou pogram de funcţionare, trecând la ora de vară.

Dacă până acum programul era până la ora 16.00 de luni până joi şi până la ora 14.00 vineri, de astăzi puteţi cumpăra sau împrumuta cărţi şi alte obiecte de luni până joi între orele 8.00 – 17.00, iar vineri de la ora 8.00 la 16.00. Aici găsiţi cărţi de sănătate, familie, spiritualitate, Biblii, cărţi pentru copii, jocuri, suveniruri, dar şi alimente sănătoase.

Adresa librăriei este str. Constantin Brâncoveanu (la cap Pod Golescu, lângă OCPI, zona Piaţa Mare), iar numărul de telefon este 0743.158.070.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus