La Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” a avut loc faza judeţeană a Olimpiadei de Religie Greco – Catolică Reviewed by CD on . Sâmbătă, 5 martie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare în colaborare cu Episcopia Română Unită cu Roma Greco – Catolică de Maramureş a organizat la Şcoala G Sâmbătă, 5 martie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare în colaborare cu Episcopia Română Unită cu Roma Greco – Catolică de Maramureş a organizat la Şcoala G Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” a avut loc faza judeţeană a Olimpiadei de Religie Greco – Catolică

La Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” a avut loc faza judeţeană a Olimpiadei de Religie Greco – Catolică

La Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” a avut loc faza judeţeană a Olimpiadei de Religie Greco – Catolică

Sâmbătă, 5 martie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare în colaborare cu Episcopia Română Unită cu Roma Greco – Catolică de Maramureş a organizat la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” faza judeţeană a Olimpiadei de Religie Greco – Catolică.
La Olimpiadă au participat 70 de elevi din Satu Mare din clasele V – XII. Subiectele au fost elaborate conform programei şcolare de o comisie formată din profesorii care predau religie.
După încheierea probei scrise, cu toţii s-au bucurat de un moment de socializare şi schimb de idei.
La sfârşit, inspectorul şcolar eparhial pentru judeţul Satu Mare, Adrian Roman, a mulţumit tuturor colaboratorilor care au contribuit la buna desfăşurare a evenimentului, în special directorului Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” Mariana Sălăgean, care a găzduit olimpiada de religie.
Premiile elevilor se va realiza în luna mai. La etapa naţională s-au calificat următorii elevi:
Dariana Iancu – clasa a VII-a
Emanuel Ilcu – clasa a VIII-a
Eliot Matei – clasa a IX-a
Cristina Giurgiu – clasa a X-a
Alin Ştefuţ – clasa a XI-a
Inocenţiu Huzău – clasa a XII-a.
Etapa naţională a olimpiadei de religie greco – catolică şi romano – catolică va avea loc în perioada 19 – 22 aprilie la Sighetu Marmaţiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus