Județul Satu Mare, prezent la Târgul de Turism din Tel Aviv Reviewed by CD on . Județul Satu Mare participă în perioada 10-11 februarie 2015 la « International Mediterranean Tourism Market » în Tel Aviv. Acesta este cel mai important târg i Județul Satu Mare participă în perioada 10-11 februarie 2015 la « International Mediterranean Tourism Market » în Tel Aviv. Acesta este cel mai important târg i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Județul Satu Mare, prezent la Târgul de Turism din Tel Aviv

Județul Satu Mare, prezent la Târgul de Turism din Tel Aviv

Județul Satu Mare, prezent la Târgul de Turism din Tel Aviv

Județul Satu Mare participă în perioada 10-11 februarie 2015 la « International Mediterranean Tourism Market » în Tel Aviv. Acesta este cel mai important târg internațional de turism din Orientul Mijlociu, la edițiile precedente a găzduit cca. 1.500 de expozanți din 39 de țări și a avut cca. 22.000 vizitatori.

România este prezentă cu un stand de 100 mp, tip insulă. Județul Satu Mare are la dispoziție un infodesk în cadrul standului României, unde prezintă destinațiile turistice din județ, tradițiile și obiceiurile din zonă, precum și băutura tradițională, pălinca.
“Industria turistică din România expune la acest târg atât pentru incoming, cât şi pentru outgoing, fiind un bun prilej de stabilire de noi contacte economice și de investitii.
IMTM oferă profesioniștilor din turism o oportunitate de a se întâlni cu colegii, cumpărători și furnizori, oferind o paletă largă de servicii cu rol eco-turism, wellness sau cultural, vacanțe pe plajă, city break, pachete sau excursii personalizate, oferind turiștilor posibilitatea de a descoperi noi atracții și destinații de vacanță. Pentru Satu Mare este o foarte bună oportunitate de promovare a județului, de atragere a turiștilor și chiar a investitorilor” – a declarat Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
La târgul de turism, delegația sătmăreană s-a întâlnit cu Andreea Păstârnac, ambasadorul României în Israel, Lavinia Ochea, prim secretar responsabil cu mediul politicși Simona Man, președintele Autorității Naționale de Turism.
“Am purtat discuții cu doamna ambasador Andreea Păstârnac privind posibilitatea unei înfrățiri cu o regiune din Israel și ceea ce ne bucură și mai tare este faptul că ne-a promis o prezentare a județului Satu Mare în fața mediului de afaceri, pentru a arăta județul atât turistic, cât și economic, pentru atragerea de noi investitori” – a declarat Mircea Govor, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare.
Pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului au fost oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic). De asemenea, la stand sunt oferite reviste „Force Tourism”, ghiduri turistice cu cele mai importante obiective din județul Satu Mare, reviste de business, leporelo, semne de carte, căni, brelocuri inscripționate cu stema județului și logo-ul turistic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus