Județul Satu Mare participă la Forumul Internațional Futurallia Reviewed by CD on . Județul Satu Mare participă zilele acestea la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015. Futurallia este cel mai important forum pentr Județul Satu Mare participă zilele acestea la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015. Futurallia este cel mai important forum pentr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Județul Satu Mare participă la Forumul Internațional Futurallia

Județul Satu Mare participă la Forumul Internațional Futurallia

Județul Satu Mare participă la Forumul Internațional Futurallia

Județul Satu Mare participă zilele acestea la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015.

Futurallia este cel mai important forum pentru dezvoltarea afacerilor, dedicat celor care își doresc dezvoltarea de parteneriate comerciale, industriale, financiare sau tehnologice, punând în același timp la dispoziție și o rețea globală de contacte.
Cea de a 20-a ediție a forumului are loc la București în perioada 10-12 iunie 2015, în timp ce edițiile anterioare au fost organizate în state precum Franța, Polonia, Canada, Turcia, Qatar.
Participarea Judeţului Satu Mare la acest forum se înscrie în seria evenimentelor prin care se doreşte consolidarea mediului de afaceri şi atragerea de investitori.
Reprezentanţii Judeţului Satu Mare prezenţi la acest forum au pregătit un stand unde potenţialii investitori vor fi informaţi cu privire la oportunităţile de investiţii pe care le oferă judeţul nostru și vor participa la 16 întâlniri cu potențiali oameni de afaceri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus