Jandarmii sătmăreni donează sânge pentru a salva vieţi Reviewed by CD on . Marţi 24 mai, jandarmii sătmăreni s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare pentru a se implica activ în campania benevolă de donare de sânge, Marţi 24 mai, jandarmii sătmăreni s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare pentru a se implica activ în campania benevolă de donare de sânge, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii sătmăreni donează sânge pentru a salva vieţi

Jandarmii sătmăreni donează sânge pentru a salva vieţi

Jandarmii sătmăreni donează sânge pentru a salva vieţi

Marţi 24 mai, jandarmii sătmăreni s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare pentru a se implica activ în campania benevolă de donare de sânge, organizată la nivel naţional, conştienţi fiind de faptul că „dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.
Sub deviza „Un strop de sânge, o şansă la viaţă” cadrele au înţeles să răspundă promt solicitării directorului Centrului de Transfuzii Sangvine Satu Mare, dr. Doina Crişan şi să participe la aceasta acţiune de într-ajutorare a semenilor noştri aflaţi în nevoi.
Astfel, până în prezent au răspuns prezent, apelului comenzii inspectoratului, un număr mare de cadre ale unităţii, care, pe parcursul celor trei zile, donează sânge.
Trebuie să conştientizăm importanţa donării de sânge şi să înţelegem că sângele înseamnă viaţă. Şi de ce nu, trebuie să ne gândim că şi noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată.
Această activitate se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată de Patriarhia Română şi Jandarmeria Română, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.
Activitatea se va încheia miercuri, 25 mai a.c, când cei 50 de jandarmi, înscrişi pe listele unităţii se vor deplasa la Centrul de Transfuzie din Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus