Incendiu la acoperișul unei case de locuit din Tiream Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 13:40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea Ieri, în jurul orei 13:40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la acoperișul unei case de locuit din Tiream

Incendiu la acoperișul unei case de locuit din Tiream

Incendiu la acoperișul unei case de locuit din Tiream

Ieri, în jurul orei 13:40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, în localitatea Tiream. La fața locului s-au deplasat 10 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului.

Cauza probabilă de producere a incendiului este flacăra provenită de la un aparat de gătit nesupravegheat sau supraîncălzit. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și materialele textile.

S-au degradat: pereții casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp, un aragaz de gătit și o butelie cu gaz butan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus